Bruidskapsel & make-up

Als toekomstig bruid wil je natuurlijk dat alles perfect is op jullie trouwdag. Je kapsel en je make-up zijn hierbij de kers op de taart! Hier kunnen wij je bij helpen. Samen zullen wij tot de perfecte bruidsstyling komen, zodat je zult stralen op de mooiste dag van je leven! Wil je weten wat ik allemaal voor je kan betekenen? Lees dan verder!

Feel like a superstar, with your own look and style 

b

r

u

i

d

s

s

t

y

l

i

n

g

BRUIDSKAPSEL, BRUIDSMAKE-UP EN MÉÉR...

Op de mooiste dag van jouw leven sta je in het middelpunt van de belangstelling. Als vrouw wil je dan natuurlijk vol zelfvertrouwen stralen op JOUW bruiloft! Het haar perfect gestyled, make-up mooi gedaan en alles uiteraard afgestemd op jou als persoon. Ik kan je helpen bij een complete look en ook nog een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accessoires en sieraden die bij uw jurk, kapsel en make-up zullen passen. Zo is het plaatje helemaal compleet en kan je onbezorgd genieten op jullie speciale dag. Een perfecte bruidslook begint dus hier!
01

Moodboard

Het is belangrijk dat je iets kiest, wat dicht bij jezelf staat, maar dan wel net ietsjes meer. Wij adviseren vaak om een moodboard maken met bruidkapsels en make-up die je mooi vindt. Zodat wij precies weten wat je wilt. Natuurlijk kan je bij ons terecht voor enkele tips. Van een extremere look met een smokey eye tot een lichtere make-uplook met mooie nudetinten. Hetzelfde geldt voor het bruidskapsel. Kies iets dat bij je past en probeer voor de grote dag een aantal dingen uit. Niets is vervelender dan lastminute stress, omdat je toch niet tevreden bent met jouw kapsel of make-up.

YES I DO!
02

Proefsessie

We beginnen altijd met een afspraak voor een proefsessie, op die manier kunnen wij inventariseren wat je wensen zijn en kunnen we samen bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor een proefsessie plan ik meestal zo’n 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum (dit kan eventueel ook eerder). Wij komen op locatie, zo kun je in jouw eigen huis op je gemak genieten van de haar- en make-up sessie.

03

Stijlkaart & foto's

Tijdens de proefsessie zullen wij met alle aandacht luisteren naar jou wensen. Er is ruimte om te experimenteren. De proefsessie duurt ongeveer 3 uur. Als de aangebrachte proefmake-up en proefkapsel naar je zin is, leggen wij deze vast op een stijlkaart en maken we foto’s.

LOVE
04

Trouwdag

Op de trouwdag komen wij naar de door jou gewenste locatie en op afgesproken tijdstip. Voor het verzorgen van de bruidsmake-up en het kapsel moet je op de trouwdag zeker 2 uur rekenen, eigenlijk een beetje afhankelijk van jouw wensen. Wij zullen op jouw trouwdag de stijlkaart meebrengen om ervoor te zorgen dat de make-up en het kapsel er op de trouwdag er zo uitziet als wij samen tijdens de proefsessie hebben afgesproken. De bruidsmake-up en het bruidskapsel moeten niet alleen de hele dag goed blijven zitten, maar moeten ook mooi zijn met close-up, film en fotografie. Wij maken gebruik van professionele producten (MAC, Make-up-studio, Ben Nye, Urban Decay). Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de aangebrachte make-up!

05

Touch up op locatie

Zo gewenst komen wij op locatie langs om je bruidsmake-up en -kapsel bij te werken of aan te passen voor de avond, zodat je ook straalt bij sfeerverlichting.

bride

Kennis

Wij bij Beauty & Beans houden als échte professional ons vak goed bij, volgen regelmatig trainingen en bijscholingen en willen steeds beter worden. De norm is om minimaal 2 keer per jaar een bijscholingscursus te volgen. 

Jenny heeft dit jaar een bridal bootcamp bij Baronacademy gevolgd. Hét opleidingsinstituut voor bruidshairstylisten. Voor de allermooiste bruidskapsels!

GROOMIG BRUIDEGOM
Als bruid wil je er op je allermooist uitzien, maar als bruidegom zeker ook! Bij een ‘grooming’ wordt de huid zorgvuldig gereinigd en eventuele onzuiverheden worden weggewerkt. Dit alles zonder dat er zichtbaar make-up is aangebracht en de man er super goed uitziet!


BRUILOFTS GASTEN
Op je trouwdag is het ook mogelijk om de make-up en/of het kapsel van bruiloftsgasten te laten verzorgen!

e

x

t

r

a

TEVREDEN KLANTEN ZEGGEN OVER ONS

Van communicatie tot de afspraken op de dag zelf, ik heb alles als positief ervaren. Ze neemt de tijd en is klaar als je helemaal tevreden bent. Mijn haar en make-up was op de dag zelf PERFECT! Ik kreeg de hele dag door complimenten. Vanaf het moment dat het was aangebracht tot laat in de avond zat alles nog goed (ondanks temperatuurverschillen haha)! Bedankt dat mede door jou mijn trouwdag een prachtige dag is geworden om nooit te vergeten.

Maxime

Prachtige salon, hygiënisch werken, fijn gezelschap en spectaculaire resultaten. Laura heeft bij mij in eerste instantie Henna Brows gedaan. Dit was voor mij al een dikke verbetering, aangezien ik voor het eerst in mijn leven wenkbrauwen had die op de juist manier geëpileerd waren. Daarna heeft zij ook PMU bij mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is echt prachtig! Ik ben erg te spreken over haar precieze manier van werken, haar luistert oor voor de wensen van de klant en de tijd die zij spendeert om het eindresultaat spectaculair te laten zijn! Voor mij geen anders adres meer voor mijn wenkbrauwen, dan die van haar!

Ronja

Super bedankt voor kapsel & make-up waardoor ik een onvergetelijke trouwdag had!

Jeniffer