Eyeliner

Het aanbrengen van een PMU eyeliner is te vergelijken met het laten zetten van een tatoeage. Met een naald wordt pigment in de huid geprikt. Het verschil met een tatoeage is dat bij PMU het pigment minder diep in de huid komt. Houd er rekening mee dat het eng kan zijn dat de naald dicht in de buurt van het oog komt. Het is daarom belangrijk dat je je hoofd goed stil houdt. Het pigment kan ook een beetje spetteren. Deze spetters zijn niet gevaarlijk, en kunnen naderhand gemakkelijk weggeveegd of weggeknipperd worden.

Ga voor een sprekende look!

permanente make-up

Gezondheidsverklaring

Voor elke permanent make up behandeling is wettelijk verplicht om een gezondheidsverklaring in te vullen, voordat er aan de behandeling begonnen mag worden. Op deze verklaring staan enkele vragen over jouw gezondheid en of je medicijnen slikt. 

Vul de gezondheidsverklaring correct en waarheidsgetrouw in! Wettelijk mag er niemand in Nederland behandeld worden, die niet aan de gestelde vragen op het formulier voldoen. Het kan bij verkeerd of niet waarheidsgetrouw invullen ook problemen voor jezelf veroorzaken. Sta je onder behandeling bij een medisch specialist? Da moet je schriftelijke goedkeuring hebben van uw behandelend arts of medisch specialist en deze meenemen op de dag van de behandeling. 

24 uur voor de behandeling ontvangen onze klanten een link, zodat ze deze digitaal kunnen invullen. 

Is het zetten van een eyeliner pijnlijk?

Het laten aanbrengen van PMU is nooit geheel pijnloos, al is het afhankelijk van jouw eigen pijngrens hoe erg het zal zijn. Als je graag een behandeling wilt met zowel eyeliner boven als onder, maar je twijfelt of je de pijn wel aankunt, is het belangrijk om dit  van tevoren aan te geven. Je kan ervoor kiezen eerst van beide ogen de bovenkant te laten doen. Mocht het meevallen kan daarna altijd nog de onderkant gedaan worden. Voor meer informatie kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvende intake.

Deepliner

Een deepliner is een hele dunne eyeliner tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimperaanzet voller lijkt. Een deedliner geeft een heel natuurlijk effect.

Wat kan ik verwachten na het zetten van een eyeliner?

Na het aanbrengen van de eyeliner kan de behandelde huid rood zijn en een trekkend gevoel geven. Lichte zwellingen zijn een normaal verschijnsel. Je hoeft je hierover geen zorgen te maken. Dit hoort bij het herstel. De huid kan soms wat vervellen. Laat de losse velletjes zitten en trek ze er niet van af. Vaak is de behandelde huid binnen een week tot tien dagen volledig hersteld.

Een de behandeling zo’n 1,5 tot 2 uur. 

Hoe verzorg ik de permanente make-up?

Volg de verzorgingstips van ons zo goed mogelijk op. Dat houdt in dat je altijd eerst je handen wast voordat je de behandelde huid verzorgt. In de dagen na de behandeling herstelt de huid zich en daardoor kan je huid gaan jeuken. Ga niet krabben of wrijven. Door krabben kan je de huid beschadigen, waardoor het aangebrachte pigment minder goed kan pakken. Wat ook belangrijk is, is dat je de eerste week geen make-up op de ogen draagt, ivm infectiegevaar. Het is mogelijk om de behandelde huid in te smeren met een bepanthen tattoo, om de huid te verzachten (verkrijgbaar bij ons in de salon). 

Kan PMU eyeliner ongedaan worden gemaakt?

Je kunt een eyeliner niet zomaar ongedaan maken. Na verloop van jaren zal het pigment vervagen, waardoor je de eyeliner steeds minder zult zien. Het weg laten laseren van een eyeliner is mogelijk, maar is een lastig proces. Denk er goed over na voordat je een permanente eyeliner laat zetten. 

Reviews

Van communicatie tot de afspraken op de dag zelf, ik heb alles als positief ervaren. Ze neemt de tijd en is klaar als je helemaal tevreden bent. Mijn haar en make-up was op de dag zelf PERFECT! Ik kreeg de hele dag door complimenten. Vanaf het moment dat het was aangebracht tot laat in de avond zat alles nog goed (ondanks temperatuurverschillen haha)! Bedankt dat mede door jou mijn trouwdag een prachtige dag is geworden om nooit te vergeten.

Maxime

Prachtige salon, hygiënisch werken, fijn gezelschap en spectaculaire resultaten. Laura heeft bij mij in eerste instantie Henna Brows gedaan. Dit was voor mij al een dikke verbetering, aangezien ik voor het eerst in mijn leven wenkbrauwen had die op de juist manier geëpileerd waren. Daarna heeft zij ook PMU bij mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is echt prachtig! Ik ben erg te spreken over haar precieze manier van werken, haar luistert oor voor de wensen van de klant en de tijd die zij spendeert om het eindresultaat spectaculair te laten zijn! Voor mij geen anders adres meer voor mijn wenkbrauwen, dan die van haar!

Ronja

Super bedankt voor kapsel & make-up waardoor ik een onvergetelijke trouwdag had!

Jeniffer