Lippigmentatie

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen de uitdrukking van het gezicht en we gebruiken ze om te eten, zoenen en te spreken.  Lippigmentatie is semipermanente make-up voor de lippen die toegepast wordt met een steriele machinale naald.

Its all about the brows!

permanente make-up

Voor wie is lippigmentatie bedoelt?

 • Geschikt voor alle huidtype & leeftijden
 • Resultaat blijft 2 – 4 jaar zichtbaar
 • Asymmetrische lippen weer symmetrisch te krijgen
 • Een natuurlijk of intenser effect mogelijk 
 • Een mooie lip vorm te creëren
 • De lippen optisch groter te laten lijken
 • Pigmentverlies op de lippen kunnen we weg werken
 • Donkere lippen lichter te maken
 • Geschikt voor iedereen die de contour van hun lippen kwijt zijn door fillers 
 • Het gemak van waterproof lip make-up
 • Geen beschadiging van de huid

De behandeling

 

Tijdens een intake gesprek, voorafgaand aan de behandeling, bespreken we de wensen en wat je wel, en niet moet verwachten van de behandeling en/of resultaat. De behandeling start met het afmeten en aftekenen van de lippen.  Dit kan even duren daar we de vorm kunnen aanpassen tot het helemaal naar wens is.  Je kiest zelf de pigmentkleur die het beste bij je past. Natuurlijk kunnen wij je hierin ook adviseren.  De gekozen pigment met een penseel kleur wordt subtiel op je lippen aangebracht. Zo krijg je goed een beeld van de vorm en kleur. Daarna wordt de gekozen pigmentkleur laagje voor laagje aangebracht op je lippen.

Perfectiebehandeling

Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 behandelingen. Dit is niet om alleen het mooiste resultaat te verkrijgen, maar ook om langer plezier te hebben van je lippen.  Het resultaat van de lippen is 2 – 4 jaar zichtbaar. Tussen de behandelingen zit een periode van 8 weken. De touch-up behandeling dient binnen maximaal 10 weken gedaan te worden. Bij het verzetten van een afspraak kan dit eenmalig, (indien er plek is) binnen de 10 weken. Indien dit niet zo is, vervalt de gratis touch up. Om de afspraak definitief te maken dient er een aanbetaling van €50 voldaan te worden. Het restant kan in de salon betaald worden.

Pigmenteren

Maak online een afspraak voor de permanente make-up behandeling lippigmentatie. Om de afspraak definitief te maken dient er een aanbetaling* van €50 te  zijn voldaan. 

 Twijfel je nog? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem gerust contact met ons op.

*Let op: Heb je nog oude permanente make-up op je lippen? Lippigmentatie kan worden toegepast over oude permanente make-up indien deze sterk vervaagd is, of wanneer je een donkerdere kleur wil. Stuur ons eerst duidelijke foto’s voordat jje een behandeling boekt. 

*Let op: Aanbetalingen worden niet terugbetaald. Meer over aanbetalingen kun je vinden in de algemene voorwaarden)

 

Reviews

Van communicatie tot de afspraken op de dag zelf, ik heb alles als positief ervaren. Ze neemt de tijd en is klaar als je helemaal tevreden bent. Mijn haar en make-up was op de dag zelf PERFECT! Ik kreeg de hele dag door complimenten. Vanaf het moment dat het was aangebracht tot laat in de avond zat alles nog goed (ondanks temperatuurverschillen haha)! Bedankt dat mede door jou mijn trouwdag een prachtige dag is geworden om nooit te vergeten.

Maxime

Prachtige salon, hygiënisch werken, fijn gezelschap en spectaculaire resultaten. Laura heeft bij mij in eerste instantie Henna Brows gedaan. Dit was voor mij al een dikke verbetering, aangezien ik voor het eerst in mijn leven wenkbrauwen had die op de juist manier geëpileerd waren. Daarna heeft zij ook PMU bij mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is echt prachtig! Ik ben erg te spreken over haar precieze manier van werken, haar luistert oor voor de wensen van de klant en de tijd die zij spendeert om het eindresultaat spectaculair te laten zijn! Voor mij geen anders adres meer voor mijn wenkbrauwen, dan die van haar!

Ronja

Super bedankt voor kapsel & make-up waardoor ik een onvergetelijke trouwdag had!

Jeniffer