Aisha's nails

In het centrum van Alkmaar, vind je Aisha’s nails. Boek online, bel voor een afspraak of loop vrijblijvend bij ons binnen. De beste nagelstudio om winkelen in Alkmaar mee te combineren. Hopelijk tot snel!

Boek nu een BIAB behandeling!

Altijd al mooie nagels willen hebben? Dan ben je bij Beauty & Beans aan het juiste adres! Aisha is een gediplomeerd All-Round Nagelstyliste en werkt met professionele producten.

Materialen

Laat uw nagels stralen door middel van acryl- en gelnagels, kom langs voor een BIAB behandeling of verwen jezelf met een heerlijke rustgevende manicure.

BIAB - builder in a bottle

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle.

BIAB van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. 

Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken, als de klant dat graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

BIAB blijft drie tot vier weken mooi. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen.