Ombre/powderbrows

Ombre brows is een techniek (pigmenteren) die wordt uitgevoerd met gebruik van semi-permanente make-up. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je wenkbrauw toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier in de ochtend!

Its all about the brows!

permanente make-up

Gezondheidsverklaring

Voor elke permanent make up behandeling is wettelijk verplicht om een gezondheidsverklaring in te vullen, voordat er aan de behandeling begonnen mag worden. Op deze verklaring staan enkele vragen over jouw gezondheid en of je medicijnen slikt. 

Vul de gezondheidsverklaring correct en waarheidsgetrouw in! Wettelijk mag er niemand in Nederland behandeld worden, die niet aan de gestelde vragen op het formulier voldoen. Het kan bij verkeerd of niet waarheidsgetrouw invullen ook problemen voor jezelf veroorzaken. Sta je onder behandeling bij een medisch specialist? Da moet je schriftelijke goedkeuring hebben van uw behandelend arts of medisch specialist en deze meenemen op de dag van de behandeling. 

24 uur voor de behandeling ontvangen onze klanten een link, zodat ze deze digitaal kunnen invullen. 

Schaduwtechniek

Bij permanente make-up wordt de techniek powder- ofwel schaduwtechniek gebruikt. Misschien doe je het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is. Met deze techniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw.

Er kan gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect, maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw.

Shapen & tekenen

Door middel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht. Op deze manier weten wij precies de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen, die past bij de vorm van jouw gezicht. Eerst meten wij de hoeken, vervolgens tekenen wij met een potlood de lijnen af. Als je jouw wenkbrauwen (bij)tekent, raden wij aan met je gebruikelijke wenkbrauw make-up naar de afspraak te komen. 

Knippen & epileren

Te lange haartjes knippen we de wenkbrauw alvast in model. Wenkbrauwen worden strakker, omdat er geen uitstekende haartjes boven de wenkbrauwen uitkomen. Met een pincet epileren we de kleinste en resterende haartjes. Voor de perfecte wenkbrauwen!

Pigmenteren

Met een flinterdunne steriele naald wordt met een apparaat een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft en veel harder overkomt, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 5 jaar mooi.

Reviews

Van communicatie tot de afspraken op de dag zelf, ik heb alles als positief ervaren. Ze neemt de tijd en is klaar als je helemaal tevreden bent. Mijn haar en make-up was op de dag zelf PERFECT! Ik kreeg de hele dag door complimenten. Vanaf het moment dat het was aangebracht tot laat in de avond zat alles nog goed (ondanks temperatuurverschillen haha)! Bedankt dat mede door jou mijn trouwdag een prachtige dag is geworden om nooit te vergeten.

Maxime

Prachtige salon, hygiënisch werken, fijn gezelschap en spectaculaire resultaten. Laura heeft bij mij in eerste instantie Henna Brows gedaan. Dit was voor mij al een dikke verbetering, aangezien ik voor het eerst in mijn leven wenkbrauwen had die op de juist manier geëpileerd waren. Daarna heeft zij ook PMU bij mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is echt prachtig! Ik ben erg te spreken over haar precieze manier van werken, haar luistert oor voor de wensen van de klant en de tijd die zij spendeert om het eindresultaat spectaculair te laten zijn! Voor mij geen anders adres meer voor mijn wenkbrauwen, dan die van haar!

Ronja

Super bedankt voor kapsel & make-up waardoor ik een onvergetelijke trouwdag had!

Jeniffer