Wenkbrauwbehandelingen

Je wenkbrauwen zijn een erg belangrijk onderdeel van je gezicht. Sterke wenkbrauwen geven je zelfvertrouwen. Je wenkbrauwen geven een reflectie van wie je bent. Ze geven je gezicht karakter en zijn eigenlijk het lijstje van jouw gezicht. 

Wanneer wenkbrauwen een verkeerde vorm krijgen, kan dit vreemd overkomen. Als je bijvoorbeeld bijna geen wenkbrauwen hebt, of als er teveel ruimte tussen je wenkbrauwen zit, zie je er verrast en bang uit… Dit wil je natuurlijk niet uitstralen tijdens een sollicitatiegesprek of date!

Its all about the brows!

Henna of verven

Wat is het verschil tussen henna en gewone verf?

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 4 weken zichtbaar.

Henna verf is een pasta die op de wenkbrauw geduwd wordt. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes opgevuld worden.  De wenkbrauwenlijken voller en hoef je niet zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakke en volle wenkbrauwen.Het effect van hennabrows blijft 4-6 weken zichtbaar. Waarvan 1-2 weken op de huid.

 

Shape & tekenen

Wij shapen doormiddel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht. Op deze manier weten de perfecte a vorm voor jouw wenkbrauwen, die past bij de vorm van jouw gezicht. Eerst meten wij de hoeken, vervolgens tekenen wij met een potlood de lijnen af. Als je jouw wenkbrauwen (bij)tekent, raden wij aan met je gebruikelijke wenkbrauw make-up naar de afspraak te komen. 

Knippen, epileren & waxen

Te lange haartjes knippen we de wenkbrauw alvast in model. Wenkbrauwen worden strakker, omdat er geen uitstekende haartjes boven de wenkbrauwen uitkomen. Met een pincet epileren we de kleinste en resterende haartjes. Voor de perfecte wenkbrauwen! Met een milde wax die alleen aan de haartjes hecht, verwijderen we de (dons)haartjes. Wij gebruiken een hars welke geschikt is voor de gevoelige huid.

Verven & finishing touch

Door zelfs de kleinste en lichtste haartjes te verven lijkt de wenkbrauw voller, Er komen dus opeens nieuwe haartjes tevoorschijn, YESSS!

Last but not least, finishen we de wenkbrauwen met speciale wenkbrauw make-up.

Reviews

Van communicatie tot de afspraken op de dag zelf, ik heb alles als positief ervaren. Ze neemt de tijd en is klaar als je helemaal tevreden bent. Mijn haar en make-up was op de dag zelf PERFECT! Ik kreeg de hele dag door complimenten. Vanaf het moment dat het was aangebracht tot laat in de avond zat alles nog goed (ondanks temperatuurverschillen haha)! Bedankt dat mede door jou mijn trouwdag een prachtige dag is geworden om nooit te vergeten.

Maxime

Prachtige salon, hygiënisch werken, fijn gezelschap en spectaculaire resultaten. Laura heeft bij mij in eerste instantie Henna Brows gedaan. Dit was voor mij al een dikke verbetering, aangezien ik voor het eerst in mijn leven wenkbrauwen had die op de juist manier geëpileerd waren. Daarna heeft zij ook PMU bij mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is echt prachtig! Ik ben erg te spreken over haar precieze manier van werken, haar luistert oor voor de wensen van de klant en de tijd die zij spendeert om het eindresultaat spectaculair te laten zijn! Voor mij geen anders adres meer voor mijn wenkbrauwen, dan die van haar!

Ronja

Super bedankt voor kapsel & make-up waardoor ik een onvergetelijke trouwdag had!

Jeniffer