Wimperlift

Lashlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Een wimperlift is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij ons worden de wimpers vanaf de wortel gelift en zal dit minimaal 6-9 weken blijven.

Mooie gekrulde wimpers

permanente make-up

Voordelen

1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

2. Je hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.

3. Jouw wimpers voelen licht en natuurlijk aan

4. Jouw ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

 

Alles wat je moet weten

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Voor iedereen die meer volume wenst. Vooral bij wie van nature rechte wimpers heeft, zijn de resultaten spectaculair.
Ideaal voor wie geen make-up draagt en toch dat beetje extra wilt zonder mascara te gebruiken.

Wat is het verschil met wimperextensions?
Bij deze behandeling worden geen extra wimpers op de natuurlijke wimpers gekleefd. Hierdoor heeft het oog nog steeds alle bewegingsvrijheid en kan je zonder risico in je ogen wrijven en make-up dragen. Er is geen enkel risico op wimperverlies.

Is de behandeling pijnloos?
Ja, 100%.

Hoe gaan wij te werk?

Een lashlift gebeurt stap voor stap. Eerst word het onderooglid afgeplakt. Op het bovenste ooglid komt een schildje in siliconen waar de wimpers tegen gelijmd worden. Op die manier komen alle wimpers netjes op een rijtje te staan en kunnen ze makkelijk met de producten behandeld worden.

Krullen en fixeren

Vervolgens krijgen de wimpers een lifting solution over zich heen. Daarna volgt een volume solution die de voorgaande stap gaat fixeren. Nadien worden de wimpers gekleurd zodat ze van de wortel tot aan de puntjes even donker zijn waardoor ze optisch verlengen. Tot slot wordt een serum aangebracht dat 24 uur moet blijven zitten. Tussen elke stap is er een wachttijd van maximum tien minuten.

Tot slot

Net wanneer je genoeg heb van het schildje op jouw ogen mag alles eraf. In de spiegel kun je kijken naar jouw donkere, naar de hemel gerichte wimpers met een imposante krul. Je kunt ervoor kiezen mascara aan te brengen, maar zonder mascara zien jouw wimpers er ook al prachtig uit. Bovendien staan alle wimpers netjes op een rij wat voor een mooi waaiereffect zorgt. De ideale behandeling voor wie met mascara alleen geen volume en krul in de wimpers krijgt.

Deze behandeling is fijn voor op reis, zodat je zonder mascara er een uitgeslapen en fris wil uitziet. Helemaal volgens de no make-up trend.

Reviews

Van communicatie tot de afspraken op de dag zelf, ik heb alles als positief ervaren. Ze neemt de tijd en is klaar als je helemaal tevreden bent. Mijn haar en make-up was op de dag zelf PERFECT! Ik kreeg de hele dag door complimenten. Vanaf het moment dat het was aangebracht tot laat in de avond zat alles nog goed (ondanks temperatuurverschillen haha)! Bedankt dat mede door jou mijn trouwdag een prachtige dag is geworden om nooit te vergeten.

Maxime

Prachtige salon, hygiënisch werken, fijn gezelschap en spectaculaire resultaten. Laura heeft bij mij in eerste instantie Henna Brows gedaan. Dit was voor mij al een dikke verbetering, aangezien ik voor het eerst in mijn leven wenkbrauwen had die op de juist manier geëpileerd waren. Daarna heeft zij ook PMU bij mijn wenkbrauwen gedaan. Het resultaat is echt prachtig! Ik ben erg te spreken over haar precieze manier van werken, haar luistert oor voor de wensen van de klant en de tijd die zij spendeert om het eindresultaat spectaculair te laten zijn! Voor mij geen anders adres meer voor mijn wenkbrauwen, dan die van haar!

Ronja

Super bedankt voor kapsel & make-up waardoor ik een onvergetelijke trouwdag had!

Jeniffer